Header Ads

Bernardić naljutio kandidate za Europski parlament: Pa što to on pobogu radi?


Kampanja za evropske izbore je u punom jeku, a kandidati SDP-a su u njemu dobro poznati. Za najveću opozicionu stranku, izbor Maja je zapravo veliki test kojim se potvrđuju ili poriču rezultati agencija da njihovi rejtinzi stalno opadaju do niskih grana.

Osim što su evropski izbori presudni za kandidate koji u njima učestvuju, oni su i proboj za stranačkog lidera, Davora Bernardića, čija fotelja od preuzimanja stranke ne prestaje zveckati. Bernardić ima sve svoje sposobnosti i snage u osvajanju što više mandata, ali izgleda da je to najbolja opcija za one koji pokušavaju da uhvate bitku za njegov mandat.

Naime, Bernardi se često pojavljuje sa kandidatima na sastancima, a kao i obično ovi sastanci ne mogu proći bez fotografija. To pokušavaju da zaustave kandidati SDP-a, jer ih Bernardićevo sjećanje govori u bokserima, smrvljujući njihove rejtinge, pa nastoji zadržati i staviti na čekanje.

Kako se nezvanični deo kandidata sjetio, Bernardić se neprestano gura na sastanke i ne odgovara na njih jer su svjesni njegovog lošeg rejtinga, koji tvrdi da je gori od rejtinga stranke, pa tako svojim izgledom Bernardić nezadovoljni kandidati traže još jedan plan, što ih logično ne podržava

Nema komentara

Pokreće Blogger.